Säkerhet och välbefinnande

Ansvarsfull och säker tjänsteleverantör

Våra anställdas säkerhet och välbefinnande samt ett högkvalitativt resultat är viktiga principer för vår verksamhet. Det är även det bästa sättet att få nöjda kunder.

Hög kvalitet och höga standarder

Vi lovar att leverera våra tjänster enligt överenskommelse, i tid och enligt budget. Vi följer noggrant ett stort antal standarder, lagar och förordningar i våra projekt. Våra kunders hållbarhetsprogram och därtill relaterade krav gäller även för oss. Inom industrisektorn hjälper vi bland annat våra kunder med att lyckas med den gröna omställningen och producera mer hållbara och energieffektiva lösningar.

Säkerhet och välbefinnande

Vi följer strikta säkerhetskrav. Det är viktigt för oss att våra anställda kan koncentrera sig på sitt arbete utan rädsla för att skada sig. Under 2021 hade vi inga arbetsolyckor som ledde till frånvaro. Alla våra anställda är försäkrade. Säkerhet innebär också säkra lösningar för våra kunder och partners.

Expertis och flexibla metoder

Om företaget

Företaget grundades år 1986 i Forssa, Finland, och har över trettio års erfarenhet av att tillgodose den internationella industrins behov. Den gedigna expertis som utvecklats under årtionden och de tjänster som utvecklats enligt högsta standard möjliggör flexibel, kundorienterad och kostnadseffektiv verksamhet som uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna. Företaget har vuxit och utvecklats från ett familjeföretag till en av de ledande aktörerna i Norden. Företagets årliga omsättning är cirka 15 miljoner euro och det sysselsätter cirka 50 personer.