maanpäälliset varastosäiliöt

Täyden palvelun kansainvälinen säiliöurakoitsija

Olemme erikoistuneet paikallaan rakennettavien suurien maanpäällisten varastosäiliöiden ja niihin liittyvien putkistojen rakentamiseen luotettavasti ja tehokkaasti. Meiltä saat palvelut kaikkiin säiliön elinkaaren vaiheisiin suunnittelusta ja valmistuksesta ylläpitoon sekä huoltoon.

Toimintamme laatu perustuu sertifioituihin laatujärjestelmiin:
meillä on käytössä sertifioidut ISO 9001 sekä ISO 3834–2 laadunhallintajärjestelmät, kattaen myös EN 13445 ja EN 729-2
-vaatimusmääritykset. Laatujärjestelmämme huomioi myös ISO 14001 ja ISO 45001 vaatimuksia.
Oli kyseessä sitten hiiliteräs, duplex-teräs, titaani, austeniittinen teräs tai muut teräslaadut, me toteutamme säiliöt kaikkiin tarpeisiin. Yritys tunnetaankin alan parhaimpana hitsauksen toimittajana.

forssa engineering – palvelut

Kaikki säiliöurakoihin liittyvät palvelut

Säiliöurakat avaimet käteen-palveluna

Suunnittelemme säiliöt aina asiakkaan lähtökohtien mukaan. Asiantuntijamme valitsevat oikeat materiaalit ja hitsausmenetelmät. Kokenut työn- ja projektinvalvonta huolehtii myös logistiikan suunnittelusta ja projektin aikatauluttamisesta sekä tarvittavista luvista. Kaikki toimituksemme tehdään kohdemaan lainsäädännön ja soveltuvien standardien mukaisesti mukaan lukien dokumentoinnit ja tarkastukset.

Säiliöiden teräsrakenteet ja putkistot

Toteutamme ammattitaidolla kaikki tarvittavat teräsrakenteet, jotka liittyvät urakoimiemme varastosäiliöiden sekä niihin liittyvien putkistojen rakentamiseen. Kaikilla hitsareillamme on SFS-EN 9606-1 mukainen hitsaajan pätevyys.

Prosessilaitteet ja paineastiat asennuksineen

Toteutamme tarpeen mukaan säiliöihin tarvittavat prosessilaitteet ja paineastiat. Meillä on yli kolmen vuosikymmenen kokemus laite- ja koneasennuksista. Teemme asennukset turvallisesti ja takaamme korkealaatuisen lopputuloksen. Hankimme myös tarvittavat kolmannen osapuolen hyväksynnät säiliöiden laiteasennuksille.

Vanhojen säiliöiden ylläpito ja huolto

Palvelumme ulottuvat koko säiliön elinkaareen. Toteutamme olemassa oleviin säiliöihin erilaisia muutostöitä ja modernisointeja sekä kunnostuksia ja korjauksia. Asiakkaanamme voit tilata ylläpidon sekä huollot tekemiimme tuotteisiin ja asennuksiin.

forssa engineering

Näin etenemme yhteistyöhön

1. Tarjouskysely
2. Arviointi ja tarjous
3. Tekniset neuvottelut
4. Kaupalliset neuvottelut
5. Auditoinnit tarpeen mukaan
6. Toimitukset avaimet käteen-periaatteella