turvallisuus & hyvinvointi

Vastuullinen ja turvallinen palveluntarjoaja

Työntekijöiden turvallisuus ja hyvinvointi sekä laadukas lopputulos ovat yritystoimintamme keskeisiä periaatteita. Sitä kautta saavutetaan myös paras asiakastyytyväisyys.

Korkea laatu ja standardit

Lupaamme toimittaa palvelumme sovitusti, aikataulussa ja budjetin mukaisesti. Noudatamme projekteissa tarkasti erilaisia standardeja, lakeja ja määräyksiä. Asiakkaidemme vastuullisuusohjelmat ja niihin liittyvät vaatimukset koskevat myös meitä. Teollisuuden alalla autamme asiakkaitamme onnistumaan mm. vihreässä siirtymässä ja tuottamaan kestävämpiä ja energiatehokkaampia ratkaisuja.

Turvallisuus ja hyvinvointi

Noudatamme tiukkoja turvallisuusvaatimuksia. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat keskittyä työhönsä, ilman pelkoa loukaantumisesta. Vuonna 2021 toiminnassamme ei ollut yhtään poissaoloon johtanutta työtapaturmaa. Kaikki työntekijämme ovat vakuutettuja. Turvallisuus tarkoittaa myös turvallisia ratkaisuja asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneitamme.

asiantuntemus & joustavat toimintatavat

Tietoa yrityksestä

Forssassa vuonna 1986 perustetulla yrityksellä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus kansainvälisen teollisuuden tarpeista. Vuosikymmenien aikana kehittynyt luja osaaminen sekä huippuunsa hiotut palvelut mahdollistavat joustavan, asiakaslähtöisen ja kustannustehokkaan toiminnan, joka täyttää korkeat laatuvaatimukset. Yritys on kasvanut ja kehittynyt perheyrityksestä yhdeksi alan johtavista toimijoista Pohjoismaissa. Yhtiön vuotuinen liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 50 henkilöä.